Mysig häst, Raichu & tacos

Idag träffade jag och Anna en av de som har ponnyn som kommer till stallet på söndag!

Det är en mamma och en dotter och som jag förstått det är det mamman som tar hand om ponnyn när dottern pluggar i Stockholm. Mamman var i alla fall jättetrevlig så det känns jättebra. Hade inte förväntat mig något annat heller, men man vet ju aldrig. 🙂

Livis fick komma in och bli borstad ordentligt och så myste vi lite. Sedan bestämde jag och Anna oss också för att låta även våra hästar stå inne på natten nu eftersom det börjar bli lite kallare på nätterna. Nästa vecka ska det tydligen gå ner mot 1 grad under någon natt. Usch! Livan verkade i alla fall nöjd med att få komma in i sin box. Förväntar mig att det ser rätt hemskt ut där imorgon.. Har dock lite funderingar på att byta spån. De med nya ponnyn testar ett som jag funderat på så jag ska se vad de tycker om det så får vi se. Innan vi cyklade hem så passade jag på att evolva en av mina Pikachu’s till en Raichu när jag äntligen hade tillräckligt med candy! Finally!

Kom hem och åt tacos innan jag satte mig med chips och dipp för att kolla på youtube. Nu funderar jag på att gå och lägga mig, är hur trött som helst. Hade sovmorgon och bara en lektion + skolfoto så borde ju inte vara överdrivet trött egentligen. Fast det är ju fredag, är man inte alltid trött då?

14389065_1043329862452604_565019807_n14389008_1043329865785937_2062194215_n

2 thoughts on “Mysig häst, Raichu & tacos

  1. Åh vilken fin häst 😀

    • Jaa hon är så fin min lilla tjej! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>