17 september

Av någon anledning kan jag inte sova länge på dagarna längre? Alltså jag brukar kunna gå upp vid 11 eller 12 på lördagar för att få sova ut, men nu vaknar jag senast halv 10.

Försökte somna om för att sova någon timme till men gav upp tillslut. Låg och scrollade igenom twitter och instagram innan jag klev upp och släppte ut kaninerna. Är verkligen hur mysigt som helst att sitta och titta på dem medan man äter frukost.

I stallet så fick det bli lite ”städ-dag”. Eller vi städade inte direkt utan plockade bara ihop grejer och la tillbaka dem lite snyggare. Nu är det fint på min och Annas hylla i sadelkammaren i alla fall. Tjejerna var ute och red hästarna åt oss idag igen. Vilken tur vi har som har dem! De är så duktiga och snälla, och hästarna trivs så bra med dem. De fick rida på banan medan jag och Anna grejade i stallet och det hade gått så bra så. Såg ändå lite av passet och Livan såg ut att vara jättefin i galoppen.

Imorgon kommer nya ponnyn så det ska bli spännande! (Okej jag vet, jag har skrivit det typ 5 gånger nu..) Kommer kännas konstigt med en till ponny och med nya människor i stallet, men det kommer nog att bli hur bra som helst.

14360262_1043329655785958_1144045776_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>