Sunday

Hade en väldigt konstig och verklig dröm i natt. Den var inte dålig på något sätt utan hade gärna velat att den skulle vara verklig för jag kände mig säkrare och tryggare än jag någonsin gjort tidigare. Det var nästan konstigt att vakna och gå tillbaka till verkligheten. Som jag skrev för någon dag sen så kunde jag ju inte sova så länge längre, men idag gjorde jag det! Det måste varit drömmen…

Jag släppte ut kaninerna som vanligt och efter att jag ätit lunch passade jag på att träna Aqua och Kiwi lite. Byggde upp en liten krokbana och de var så himla fina båda två! Finaste systrarna. ♥

Mimmi tränar aldrig hemma eftersom hon inte behöver det. Det brukar bara bli en gång efter vintervilan, annars skuttar hon bara i hagen och laddar inför tävlingar.

Idag kom Stevie till stallet! En svart jättesöt D-ponny på 24 år. Ihopsläppet gick hur lugnt som helst och Gangster som ser lite ut som en tvilling till honom följde honom som en liten skugga, haha! De fick lite hö ute i hagen innan de fick komma in allihopa. Livis var lite övertaggad på att få komma in i boxen, galning. Kanske inte det bästa första intrycket att ge dem nya människorna.. En av dem skulle leda in henne och hon leker pansarvagn liksom.. Hon är som hon är, min diva!

Kiwi min lilla busloppa blir faktiskt hela 8 månader idag! Men är man yngst i familjen får man heta ”bebis” ändå. 

14407876_1045053332280257_1113068214_o

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>