21 september

Hej igen, har blivit rätt duktig på att hålla igång bloggandet nu! Visst missar jag dagar här och där, men ändå.

Förresten, innan jag börjar skriva om Livis pass igår så måste jag bara berätta om ett mirakel! Jag har sååå länge försökt få Livan att bara använda ett hörn i boxen och försöka behålla sina högar som ja, högar. Hennes box brukar nämligen se ut som jag vet inte vad. Hon bajsar överallt, sprider ut det, rullar sig i det och jag vet inte vad. Det är bara småbitar överallt och man måste liksom gå igenom hela boxen vilket tar sin lilla tid. Jag har försökt lägga in bajs från någon av de andra hästarna vilket tydligen ska fungera om man är envis, så i förrgår gjorde jag det precis som vanligt..

OCH! Igår hade hon gjort precis som jag önskat! Alla högar låg i ett hörn och det var så mycket lättare att mocka. Lyckan var total! Hoppas hon fortsätter såhär, haha!

Tjejerna var i alla fall ute och red igår. De red en stund på banan och Livis kom verkligen igång hur fint som helst mot slutet. I början släpade hon mer eller mindre benen efter sig, men efter galoppen kom hon verkligen igång. Tjejerna passade på att byta häst också och hon som red Livan då var lite kortare så hon stod mest upp i galoppen och hon hade även lite längre tygel. Livan galopperade på så fint utan stöd ifrån handen och bar upp sig själv jättefint. Hon tog lite fattningar från både skritt och halt också vilket gick toppen. Livan var verkligen hur kvick och fin som helst! Så himla kul att se!

Idag är jag själv i stallet och jag ska försöka rida lite idag. Funderar på om jag ska hoppa lite tränslöst innan vintern kommer för nära och super-divan vaknar till liv igen, haha! Hon börjar lite smått komma tillbaka, för hon börjar bli lite tittig mot ett hörn på ridbanan redan nu. Och ibland så börjar hon krångla på stallgången. Igår gick det dock hur bra som helst.

14393254_1047076145411309_595091376_o 14423814_1047076138744643_171361890_o14407883_1047076135411310_1708310106_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>