Dags för uteritt

Det blev lite ändrade planer för dagen!

Istället för hoppning på banan så ska jag låna Gangster för att rida ut med mamma och Olivia. Det var så längesedan vi red tillsammans så det ska bli hur kul som helst. Saknar våra uteritter tillsammans på Tolfta (där min tidigare medryttarhäst/foderhäst står/stod).

Jag hoppas att Livan kan hålla sig lugn och vara så otittig som möjligt. Det brukar alltid vara jag som sitter på ”den tittiga hästen”. Så har det varit på tolfta hela tiden och även vanligtvis för mig. Hon rider även på ridskolan där jag red förr och där är ju de flesta hästarna rätt otittiga, åtminstone i ridhuset. Men men, hon får väl lite balansträning ifall Livan skulle vara som hon kan vara ibland och hoppa åt sidan.

Nu ska jag plocka in kaninerna och sen drar vi iväg till stallet. Passade på att städa burarna när jag ändå slutade vid 1 idag. Det tog två timmar men nu är det rent och fint. La in lite äppelkvistar både i burarna och hagarna åt dem. Nöjda skruttar!

Jag och Simlir i februari 2015. Det var han jag var medryttare på när han stod på tolfta och sedan tog jag hem honom på foder ett par månader. Då stod han i stallet jag har Olivia i i idag.

simlir

Foto: Tilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>