Tung torsdag

Den här dagen rullade på rätt lugnt, i alla fall fram till ikväll.

Livan fick vila idag medan jag och Anna fotade lite runt omkring stallet för att klara av några av våra foto-uppgifter. Fixade sedan allt åt Livis och släppte in henne.

När jag kom hem fick jag höra att Cocio, min lillebrors hamster inte mådde bra. Så ikväll har jag fått sitta med en otroligt svag liten grabb i handen medan jag gjorde allt för att försöka få i honom lite vatten och critical care. Han är verkligen jättesvag, orkar knappt svälja vattnet och har ingen balans när han försöker kravla sig fram. Det var otroligt jobbigt att se honom så och min lillebror på 8 år var helt förstörd.

Jag hoppas på ett mirakel och att vi möts av en pigg liten kille imorgon. Ska försöka gå upp tidigt imorgon och få i honom lite mer vätska om han överlevt natten. ♥

13563710_983406791778245_261668264_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>