Lite som en dagbok

Så kan man väl beskriva min blogg. Jag skriver här när jag känner för att skriva ner något jag vill komma ihåg. Tar bilder med mobilen typ varje dag av samma anledning men ibland kan text kännas bättre.

En liten Olivia-update får det bli i alla fall!

Sist jag skrev så hade det ju inte gått så bra. Men nu har det vänt! När en tjej från ridskolan kom ut med sin kompis för att hälsa på och rida Lillen fick hennes kompis rida Livan. Jag körde på metoden att inte berätta att jag knappt kunde rida på ena långsidan för två dagar sedan och vilka hörn hon tyckte var läskiga. Och det fungerade! Eller så var det bara ren tur, men sen dess har det varit mycket bättre.

Jag har ridit några gånger och det har gått super! Hon har varit aningen ofokuserad och i förrgår kastade hon sig iväg för något i hörnet, men värre än så har det inte varit. Vi kan galoppera på långsidan vi nyss knappt kunnat skritta förbi.

Imorgon kommer våra ”medryttare” och de ska rida på ängen och hoppa över stocken lite. Det ska bli spännande att se vad Livan tycker om det. Hon har inte hoppat på ett tag så det ska nog bli uppskattat.

Själv har jag blivit sjuk. Riktigt förkyld och verkar ha feber med eftersom jag fryser i ena stunden och är hur varm som helst i andra. Känner mig helt slut och har ont i kroppen också. Som vanligt när jag blir sjuk. Ska man vara sjuk så ska man vara det ordentligt typ. Så tråkigt, men men!

Glömde ju lägga upp resten av bilderna från sist, så här kommer de!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>