Tisdag 18/10-16

Trots att jag vilat igår och hade sovmorgon idag kände jag mig typ överkörd när jag vaknade. Gick upp i alla fall och efter att jag ätit frukost kände jag mig lite piggare. Cyklade iväg till skolan vid halv 1 för att äta pommes och bearnaisesås med mina amigas och hade sedan en lektion där vi bara hade ett muntligt förhör som tog typ 10 minuter.

Tjejerna kom ut och red Olivia och Lillen idag en stund på banan. Innan de gick ut till paddocken fick min kära diva för sig att ta med sin lilla människa som stod och höll i henne, redo att gå ut, och gå in i boxen som stod öppen eftersom jag höll på att mocka. Där inne började hon genast leta efter sitt hö som jag inte ens lagt in och klumpig som hon är kliver hon på skottkärran. Hon klarade sig alldeles utmärkt till skillnad från vår kära skottkärra. Den vart helt sne men den funkar alldeles utmärkt att köra med hahaha.. Suck alltså.

Hon hade varit snäll att rida i alla fall och i stallet efteråt kunde hon stå stilla på stallgången också, haha!

Som sagt, höstdivan är tillbaka och allt som står i hennes väg ser hon bara som luft. Vill hon in i boxen så går hon in i boxen, vare sig jag, en skottkärra eller en häst står i vägen. 😉

Vi myste lite i boxen efteråt och då är jag minsann rätt okej att vara med. Hon hörde också när pappa kom med bilen innan han ens kommit fram. Hon lämnade mig och sitt hö för att ställa sig vid boxdörren och titta ut. Förstod inte vad det var först, men sedan hörde jag hur bilen rullade in framför stallet. Söthäst!

14632510_1223816160972893_1675643599_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>