Förberedelser och en seg onsdag

Det känns som att jag skriver att varenda dag är seg. Men så är det när man är sjuk, haha!

Men det betyder inte att jag har tråkigt, för det har jag inte alls. Idag drog jag iväg med några ur the squad och köpte massor av halloween-grejer som vi ska pynta Annas hus med när vi ska vara där under höstlovet. Anna kommer nämligen ha huset helt för sig själv hela lovet och eftersom vi inte litar på att hon klarar sig ensam så ska vi dra dit och ta hand om henne. Och fira halloween ska vi också göra såklart!

Vi drack årets första julmust också, och jag köpte nya doftljus! <3

I stallet var Livis riktigt söt när jag skulle ta in Gangster. Ropade på hästarna och hoppades att Gangster skulle komma, men alla var för upptagna med gräset. När jag kom lite närmare kom han gående, men så fort Livan fick se att han var påväg till mig släppte hon gräset på en gång och kom travande så att hon skulle hinna före. Hon ville inget speciellt, utan hon skulle bara fram först. Sen var hon nöjd. Hahah, hennes människa liksom. Min fina diva ♥

Efter att jag mockat tog jag ut henne på banan och longerade en liten stund. Körde bara jättekort i alla gångarter och det gick faktiskt bra! De senaste gånger har hon inte alls tyckt om idén och inte ens velat trava. Idag fick vi till både höger och vänster galopp, även om jag var tvungen att dra upp min egen energi en hel del. Lät henne rulla på bara några varv i båda varven och tog sedan in henne på mitten och berömde massor. Sedan fick hon trava av lite och så avslutade vi med att skritta av på grusvägen. I stallet kunde hon sedan stå helt still lös utanför sig box när boxdörren var öppen och låta mig plocka av tränset i lugn och ro innan hon traskade in. Vissa dagar funkar det bara helt enkelt. Idag var en sådan dag. ♥

En gammal bild, men hon hade samma träns idag!

13161469_950713191714272_1652080750_o

One thought on “Förberedelser och en seg onsdag

  1. Härligt med en bra dag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>