Motivationslös

Höstlovet har gått alldeles för snabbt!

Redan fredag imorgon och här sitter jag med filosofiarbetet som har deadline 08.00 på söndag.. Eftersom jag knappast är vaken då så är planen att bli klar och skicka in den senast lördag. Men hade gärna blivit klar imorgon så jag för första gången kan slappna av och sluta tänka på något skolarbete på lovet!

Annars då? Motivationen till det mesta ligger i botten. Hade det rätt bra i början av lovet tillsammans med mina kompisar och sedan hos mormor och morfar tillsammans med mina kusiner. Älskar att komma bort och tänka på annat. Men nu är jag hemma igen och precis lika omotiverad som innan. Så sjukt tråkigt!

Och så är det ju november. Årets tråkigaste och gråaste månad ju! Älskar oktober, alla fina färger och halloween. December är också mysigt, fyller år, julafton, nyår och förhoppningsvis lite snö! (Som inte får komma i november och gärna vara borta igen i januari 😉 )

Livan mår helt okej. Lite sur och divig och inte helt igång pågrund av min icke existerande motivation till ridning. Lampan över ridbanan är fortfarande trasig också och eftersom jag och Anna alltid har insläpp är det mörkt när vi kommer ut. Och att rida ut i mörkret med typ pannlampa eller något känns inte så lockande på en tittig häst som tycker att typ vattenpölar är skitläskiga. Men det var likadant förra året. Man hamnar i en svacka som man sedan tar sig ur fram mot våren. Det är väl helt enkelt bara att acceptera. Får se fram emot den riktiga vintern så man kan galoppera i snön! Det gjorde jag aldrig förra året så nu är det snart dags. Nu har vi ju en perfekt äng att rida på också så det ska nog bli kul!

En bild på Aqua från den årliga Halloween-fotograferingen med kaninerna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>