Sista höstlovsdagen

Sista dagen på lovet idag, och den spenderades på bästa sätt!

Åkte till stallet strax efter 1 och ungefär en timme senare drog jag och tjejerna som brukar rida Lillen och Olivia ut på uteritt. Jag själv satt på Gangster som var otroligt duktig idag!

Visst märks det att han inte alls rids särskilt ofta men han ställer verkligen alltid upp när jag lånar honom och gör alltid sitt bästa. Idag gick han faktiskt först hela tiden! Han var lite tittig och gick som en banan när vi skulle förbi läskiga stenar och stolpar, men annars gick det toppen. Vi tog det ganska lugnt men lite trav och galopp blev det i alla fall och det tog han så fint!

Lillen verkade riktigt glad och taggad medan Livis var lite sur haha! Hon gillar verkligen inte senhösten/vintern och brukar ta ut sin ilska på stackars Lillen. Men även hon blev lite gladare när vi kom ut i skogen en stund.

Efteråt mockade jag åt alla tre hästarna eftersom Anna var iväg till Stockholm och jag lovat Gangsters ägare att fixa åt honom eftersom jag ändå skulle rida honom. Fixade höpåsar åt dem också och klockan 5 så var jag äntligen klar i stallet.

stallet-1 stallet-2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>