Fail-torsdag

Alltså den här dagen har bara varit allmänt kaos!

Det började redan i skolan med lite smågrejer sådär. Ni vet när man möter någon och så ska man gå åt sidan, men så går båda åt samma håll typ 3 gånger innan man går förbi varandra? :))

I stallet så skulle jag ju som planerat rida en stund på banan. Jag tände lampan över ridbanan och sen tog jag och Anna in hästarna för att fixa dem. När vi var redo för att rida så gick vi ut igen och tror ni då inte lampan gått sönder..

Släppte Livan på banan för att gå in i stallet och kolla efter någon lampa som nödlösning men tog då bara av repgrimman och tyglarna. När hon sedan gick iväg mot favorit-rull-stället på ridbanan så tänkte jag att det var lika bra att plocka av sadeln med. Men det hade Livan inte lust med. Hon bara gick och gick och gick, och kom jag näästan tillräckligt nära för att knäppa upp sadelgjorden travade hon iväg och slängde med huvudet.. Alltså man kan ju inte göra annat än skratta åt det hela. Tillslut fick jag av sadeln och vi gick och kollade efter någon lampa. Vi hittade ingen bättre än min ljusslinga, men den gjorde inte stor skillnad alls. Så det var bara att ta in hästarna igen och stryka ett stort kryss över den här dagen.

Det är så himla typiskt nu när man äntligen känner sig motiverad och verkligen vill till stallet och vill rida! Men men, inte mycket att göra åt saken. Ibland har man en dålig dag helt enkelt, haha! 😉

diva7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>