I live for you, I long for you, Olivia

Alltså det är inte ofta vi har flera bra dagar efter varandra, men nu har det känts hur bra som helst hela veckan!

Den 1 oktober la en youtuber jag följer ut en video om en tävling där man kunde vinna en repgrimma/sidpull som jag självklart deltog i. För lite mer än en vecka sen fick jag reda på att jag vunnit ett sidepull och igår låg det i brevlådan! Det gick riktigt snabbt för det att komma, det skickades ju trots allt från USA.

Självklart var jag tvungen att prova det igår, så det fick Livan ha på sig medan vi skrittade på banan. Det satt perfekt och tyglarna var underbara att hålla i. Både jag och hon älskade det! Att hon sedan var en ängel som var hur snäll och lugn som helst när vi skrittade på banan var ju bara en bonus. Inte en enda gång blev hon rädd för något i dem läskiga hörnen. Travade två långsidor också, riktigt fånigt enligt divan som hellre skulle vilja köra fullt ös medvetslös på en gång.

Efter att vi ridit en stund hoppade jag av och plockade av grejerna. Hovslagaren var ute och fixade med en häst i stallet så jag och Anna kom inte in med hästarna i stallet eftersom Stevie stod i gången. Så vi chillade med våra hästar en stund på banan istället. Som om ett bra ridpass inte var nog så var Olivia på jättehärligt humör och ville verkligen umgås. Så himla social! Vi bara gick runt flera varv sida vid sida och bara var. När vi inte gick runt så gick hon och åt lite från sidan av ridbanan och pysslade med lite allt möjligt. Älskar att bara titta på henne.

Idag är planen att rida på banan igen, tyvärr. Slutar vid 4 idag så är ju mörkt när jag kommer ut till stallet. Har inte riktigt mod nog till att ge mig ut i mörkret med typ pannlampa, haha! Men idag ska vi i alla fall trava ungefär som vanligt, kanske smyga in en lite galopp också om divan är med på det.

diva1 diva2 diva4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>