Freeeedaaag

Idag var en något bättre dag faktiskt!

Skoldagen var riktigt chill och jag var inte allt för trött när jag kom hem, som jag annars brukar vara på fredagar.

Jag och Anna hade med oss en lampa som såg jättebra ut som vi tänkte ställa vid ridbanan, men lampan som först lyste några sekunder efter vi satt i kontakten slocknade sedan. Och gick inte igång. Varken ute vid stolpen eller inne i stallet. Alltså det är sjukt vilket oflyt vi har..

Jag hade i alla fall med mig en pannlampa så ridning fick det bli ändå! Livan reagerade inget alls och var superduktig! Vi travade lite mer idag och tog 2-3 galopper också, bara en långsida. Hon kändes lite obalanserad och takten var inte den bästa, men jag kan inte förvänta mig något annat efter all vila. Det känns i alla fall härligt att vara igång igen. Nu ska vi försöka träna på att hon ska slappna av och sänka huvudet utan att jag måste ha någon kontakt med tyglarna, förutom när jag ska be henne om något. Hon behöver hitta sin egen balans och våga spänna av lite. Och några uteritter ska vi se till att klämma in också!

Såhär får det gärna se ut den 1 december, när jag fyller 18! Vill verkligen ha en vit födelsedag. ♥

Foto: Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>