couldn’t see the rain we’re too busy makin’ hurricanes

Var i stallet två gånger idag. En gång för att rida när det var ljust och sedan ännu en gång med Anna för att fixa åt Livis och ta in hästarna.

Det gick så himla bra att rida idag! Hon var väldigt fokuserad och lyssnade fint. Brydde sig inte om att titta efter något läskigt i monster-hörnen heller. När vi precis började trava kändes hon väldigt trött och inte alls framåt, hon hostade lite när jag saktade av vilket hon brukar göra på sommaren när det dammar eller om hon har vilat länge. Men sen var det inget mer med det. Vi travade vidare och hon blev mycket piggare och bjöd på så fint. Vi galopperade mer idag också vilket divan tyckte var kuuul!

Vi tog en långsida först men spåret är väldigt upptrampat på ena sidan så det blivit som en kant i gruset, så vi höll oss sedan på en volt istället. Hon var såå fin i båda varven! Riktigt kvick och vände inåt så fort jag lyfte innertygeln. Jag har inte riktigt lärt mig hur jag ska hålla reptyglarna som jag fick med repgrimman, det känns som att de flaxar runt så mycket, speciellt i traven om jag har de helt långa. Men det blir ju som att jag ber henne stanna/sakta av om jag kortar upp dem lite. Jag lär mig nog snart, haha!

livissolnedga%cc%8ang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>