Couldn’t hear the thunder but I heard your heart race

Det är inte ofta man har tre lektioner utan att träffa en enda lärare!

Trots det fick jag ändå en del gjort. När uppgiften vi skulle göra under sista lektionen var klar så spelade jag schack med Lousie. Vi satt ändå i biblioteket och ett bräde stod framför oss på bordet, så varför inte? Har aldrig spelat så hon fick lära mig, men det gick ändå rätt bra. Vi hann inte klart så nu ligger en bild på brädet på mobilen så vi kan fortsätta senare. 😉

I stallet gjorde jag faktiskt inget idag heller. Hade egentligen tänkt rida men hade inte riktigt lust när jag kom dit, sen åkte vi ganska sent också. Men Livis verkade rätt nöjd ändå. Fina hästen  ♥

Nu ska jag försöka ta tag i den där jäkla psykologi-uppgiften. Skrev lite på den innan jag åkte till stallet i alla fall. Får se om jag hinner plocka ordning lite rummet också, annars får det bli imorgon. Okej det blir imorgon hahah det här med att plugga kommer ta tid!

15292811_1120227794762810_110507273_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>