Julfest

Idag blev det en hästfri dag faktiskt!

Istället var jag på julfest med bästa kaninhoppnings-klubben. Vi fikade, pratade, hade tipspromenad och andra lekar. Vi avslutade med ett litet julbord och sedan prisutdelning. Själv fick jag priset för ”årets samspel” vilket gjorde mig jätteglad! Nu vill jag att tävlingssäsongen 2017 ska komma typ nuuu!

Livis fick alltså vila idag, får se om jag hinner och känner för att rida något imorgon. Vill verkligen rida ut snart!

Hittade en gammal mobilbild från ett av dem första ridpassen efter Livan kommit hem. Hej rak-pinn-hals, hej bett och hej stolsits hahahah! Ibland känns det som att vi inte kommit någonstans, men tittar man tillbaka så har vi ju kommit en bra bit ändå!   

11261044_767728643346062_486260748_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>