I don’t wanna live forever, ’cause I know I’ll be living in vain

Idag fick det bli en lång sovmorgon. Gick inte upp förrän vid 1!

Sitter dock fortfarande i pyjamas, men men!

Jullovet närmar sig och snart slipper man stress med skoluppgifter och allt för en stund. Längtar till att komma igång ordentligt med Livis och känna att jag inte behöver skynda mig i stallet.

Livis har i alla fall massor av energi just nu! Hon går inte ute särskilt mycket kortare än vanligt men tror hon fått lite ”vårkänslor” när värmen kom med 10 plusgrader helt plötsligt. När jag longerade i torsdags visste hon inte vad galopp betydde, utan var mer i luften än på marken. Hon var heltokig! Skrattade bara åt henne och var glad över att hon hade roligt, haha! Vissa dagar vill hon inte ens trava och vissa dagar har hon energi ut i hovspetsarna och är helt galen.

För några dagar sedan hade elen varit på i hagen och sen dess har hon varit väldigt stressad när jag ska ta in henne. Hon vet inte riktigt vart hon ska ta vägen och igår vände hon och sprang ut ur stallet när jag skulle ställa henne på gången. Jag är säker på att det lägger sig snart men det är så klart jobbigt att se henne sådär ändå.

Igår var tjejerna ute och red henne och Gangster. Hon hade tydligen varit pigg då med och velat trava när de skrittade och galoppera när det var trav, haha! Idag tar jag Lillen åt Anna så får se om jag orkar göra något mer än att fixa åt båda hästarna. Imorgon är det i alla fall dags för lite julfotografering! Tilda följer med till stallet och fotar oss allihopa där ute. Sen blir det lite julpyntning och fika också, mys! Härligt att det kom lite snö idag också, har ju varit barmark ett tag nu så har inte sett sådär jätte ”juligt” ut. Men nu så! Hoppas det ligger kvar till imorgon!

En bild från i somras, saknar värmen lite. 

Foto: Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>