You can be who you were or who you’ll become

Herregud vad trött jag varit idag! Har inte sovit sådär överdrivet lite, men ändå för lite för mitt eget bästa. Har haft såna där ”ryckningar” i ögonen hela dagen. Bluhu

Men det var bara att bita ihop och ta sig igenom den sega måndagen. Lyckades skrapa ihop lite energi för att busa med Livis på banan sen också. Lite snöstyltor fick hon trots minusgrader, men inte lika illa som igår när det var varmare.

I början var hon inte alls med på min idé om att busa. Jag kunde springa, hoppa och försöka med vad som helst för att få henne att komma igång och hon gjorde inget annat än att skritta lite. Men precis som med longeringen senast så kom det från ingenstans och helt plötsligt kunde jag ta ett steg mot henne och smacka en gång för att hon skulle flyga som en kanonkula hahaha! Hon fick busa och springa av sig lite innan hon fick komma in igen, det verkade hon väldigt nöjd med för hon var väldigt avslappnad i boxen efteråt.

Imorgon kommer tjejerna ut så jag hoppas på att de kan rida utan att problem med snöstyltor. 🙂

En bild från januari i år. Snart ett år sedan, så sjukt!? Det ser i alla fall likadant ut nu, så sjukt fint! Älskar snön i december, men så fort nästa år börjat har man hunnit tröttnat på den, så då får den gärna försvinna igen, haha!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>