Jullov

Äntligen jullov!

Herregud som jag längtat! Alla julklappar är klara och idag ska vi fixa med gran. Vi är väldigt sena med det i år, men vi har inte haft tid helt enkelt.

Förra veckan var vi som sagt i Stockholm. Första gången i Mall of Scandinavia för oss alla tror jag. Det var sjukt stort men trots det köpte jag inte så jättemycket. Sedan var vi i gamla stan och gallerian. Köpte en del saker till mig själv också vilket inte riktigt var planen, men men.. Haha!

Idag har vi kollat på volleyboll-turneringen i gympahallen och sedan fikat i klassrummet, väldigt chill. Efteråt gick jag ner på stan med Tilda för att fixa dem sista julklapparna. Det gick ganska snabbt trots att vi var på flera olika ställen. Sedan gick jag hem och nu ska jag strax iväg till stallet. Anna är hos tandläkaren så ska fixa åt Lillen med, om jag inte får hjälp av tjejerna som kommer ut idag.

Nu börjar jag i alla fall längta efter att komma igång med Livan ordentligt! Under jullovet tänker vi inte lata oss helt och hållet. Snön och isen har ju i princip smält bort så det funkar fint att rida utan snösulor. Broddar har hon ju så isfläckar är inga större problem. Funderar lite på att rida henne idag när tjejerna rider Gangster. Får se hur det blir med det, annars kanske någon av dem tar henne.

b4b3b1 b2

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>