22 december

2 dagar kvar till julafton!

Vaknade ett par gånger under morgonen men gick inte upp förrän vid 12. Åt frukost och gav mig sedan iväg på julgransjakt tillsammans med pappa. Vi åkte fram och tillbaka till flera olika ställen innan vi bestämde oss för en gran vi tittade på i början av vår jakt. Vi fick den lite billigare också och den är hur fin som helst!

Vi åt lite sen lunch strax efter 3 och sedan var det dags att julstäda. Nu är rummet fint och så har jag fått en ny säng också. Eller själva ställningen som ljusslingan och allt sitter på är kvar, men madrassen och det är nytt. Lite skillnad blev det för den jag hade innan hade gett upp på livet typ hahah, helt mjuk och hopsjunken och en planka hade gått av under.

Var i stallet precis som vanligt och Livan fick komma ut på banan en stund. Behövde inte göra så mycket idag utan hon gick direkt och rullade sig och sedan exploderade hon och busade som en galning!

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>