Juldagen

Hoppas att alla har haft en bra jul!

Min var verkligen perfekt. Jag gillar inte att åka iväg någonstans och vara runt massor av människor hela dagen så att vara hemma och bara ta det lugnt med familjen var alldeles perfekt. Fick jättefina julklappar både från min familj, några av släktingarna och mina fina vänner.

Till Livis fick jag äntligen ett par korta hackamore-skänklar! Tanken är att de ska sitta på hennes svarta träns som sedan ska användas vid uteritter där jag ofta har ganska lång tygel, men kan behöva en lite tydligare ”broms”.

Nu kan jag också skriva om en grej jag nämnde i början av december när jag fyllde år: ”Dagen har i alla fall varit hur bra som helst! Har hänt massor av bra saker, speciellt en grej som jag inte kommer kunna skriva om här förrän efter jul någon gång.”

Gangster, islandshästen som står i stallet som jag känt i 3 år nu och varit med och ridit in har fått fodervärdar! Tjejerna som brukar komma och rida Olivia och Lillen har ”tagit över” Gangster nu vilket är superkul! Nu blir det lättare att få sällskap till uteritter när Anna är borta under loven och så är det så klart härligt att ha tjejerna i stallet mycket oftare! Det blev en riktigt bra julklapp för dem och för Gangster också! ♥

jul-livis

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>