Putsar-dag

Igår passade jag på att smörja all min utrustning i stallet. Två par tyglar, två träns och alla deras delar och en sadel. Det tog ett tag men nu är allt rent och fint, och det nya hackamoret sitter nu på Livans svarta träns.

Anna har åkt nu, så nu har jag två hästar att fixa åt ett par dagar framöver. Hade tänkt skritta Livis en stund på banan idag, men det blåser så himla mycket idag med. Får se hur det är när jag åker ut. Hon har ju vilat ett tag nu igen så nu måste vi komma igång igen så vi kan rida ut tillsammans med tjejerna och Gangster!

Alltså kolla så mys! Saknar sommaren och ljusa kvällar.

Livan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>