Tröttare än tröttast

Alltså när jag fick jullov hade jag förväntat mig att bli utvilad och pigg och vara full av motivation. Men istället blev det helt tvärt om.

Har varit helt slut sen jullovet började. Antar att kroppen insåg hur trött den var när den väl fick chans att vila. Orkar verkligen inte med någonting. Går runt i pyjamas hela dagen fram tills kvällen då jag tvingar mig själv att byta om till stallkläder och åka ut till stallet. När jag sedan kommer hem igen är det återigen pyjamas på.

Hade tänkt börja fundera över mitt gymnasiearbete över jullovet som strax ska påbörjas. Ska försöka hinna kolla igenom så mycket av serien jag planerat att skriva om som möjligt så har jag det klart i alla fall. Eller kolla om på serien kanske jag ska säga, har ju redan sett Dexter tidigare men det var ett par år sedan.

Den där stormen, Urd eller vad den nu heter, verkar vara här nu. Herregud vad det blåser! Mitt fönster knakade i natt och huset låter fortfarande som att det ska spricka då och då. Hoppas verkligen det går över snart så man kan rida utan att blåsa bort eller få en exploderande häst..

Tror bilden är från februari någon gång, snö var det i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>