Mysig uteritt

Äntligen var det dags för en uteritt!

Jag och tjejerna möttes i stallet runt halv 1 och jag fick sedan hjälp med att fixa åt Lillen medan jag fixade åt Livis.

Sedan tog vi in hästarna och gjorde oss redo för att ge oss ut. Vi fick låna Lillen som sedan fick ta det lite lugnt eftersom han inte riktigt är igång. Vi tog den långa rundan med galoppsträckan och det gick superbra verkligen! Det var lite halt på grusvägen i början men när vi kom in på skogsstigen och ut på grusvägarna vid husen var det inga problem.

Livis var lite tittig i början vilket är förståeligt eftersom vi inte ridit ut på evigheter. Men när vi kom till galoppsträckan där vi först travade fram och tillbaka fick hon gå först och var då helt otittig och riktigt pigg och glad. Hon travade på med spetsade öron och brydde sig inte om att hon lämnade dem andra bakom sig haha!

När vi sedan travat fram och tillbaka tog vi galopp tillbaka igen vilket Livis tyckte var en suuuperbra idé! Fort skulle det gå men det kändes aldrig som hon drog iväg så jag tappade kontroll. Hon älskar verkligen att springa! Hon är totalt otittig och helt fokuserad när hon får göra det. Att hon sedan skuttade ner i diket när det var dags att sakta in kanske inte var så smart, hahah! När man inte får springa längre så blir ju allt jättehemskt! 😉

Är verkligen jättenöjd med henne idag! Så otroligt duktig och snäll. Lite otålig ibland men sån är hon ju. ♥

Vi passade på att inviga det nya schabraket också, hon var så fin så!

1 2 3 7911 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>