Tömkörning

Igår hade jag verkligen träningsvärken from hell. Får skylla mig själv när jag inte ridit ordentligt på ett tag och sedan drar ut på uteritt och låter divan springa bäst hon vill. 

Livis fick alltså vila igår. Jag hade i alla fall sällskap i stallet av min farbror som jag träffar ungefär en gång om året, och min lilla kusin på 3 år. Min kusin älskade tydligen hästar och berättade hela vägen till stallet om hur hon tar hand om sina (käpp-)hästar där hemma. Så söt! Hon fick klappa på alla hästarna i stallet och tyckte så klart lite extra mycket om Lillen. 😉

Idag kändes träningsvärken lite bättre, men det fick bli tömkörning ändå. Nu har vi äntligen lyse på ridbanan. Det är lite blåaktigt så det ser lite läskigt ut, men lyse har vi!

Jag har inte tömkört sen början av sommaren någonstans. Då gick det superbra men jag hade inga större förväntningar denna gång. Trots det gick det superbra! Började tömköra på spåret och skritta fram. Tog lite trav också men mina byxor vägrade sitta kvar när jag sprang hahah..

Gick in på en volt och tömlongerade resten av tiden vilket gick super! Hon var lite spänd, hade huvudet högt och gick lite utåtställd stundvis, men lyssnade ändå bra. Som tur är behövde jag inget spö att hålla i så det slapp jag trassla med tillsammans med dem långa tömmarna. Hon lyssnade otroligt bra på rösten. Galoppen var fin och hon höll igång utan problem. Hon busade bara lite en gång men sedan kunde hon galoppera ordentligt i båda varven. Så himla fin!

13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>