Kallt

Alltså jag har ju längtat efter riktigt vinter, men när det går från 10 plusgrader till minusgrader på en gång så är det inte sådär jättehärligt..

Idag hade jag egentligen tänkt tömköra lite igen, men jag frös så mycket i stallet och kände mig omotiverad när jag väl var där så det fick bli ändrade planer. Släppte Livis en stund på banan och lekte fram någon slags löslongering.

Hon lyssnade otroligt bra och hade riktigt kul. Då och då stannade hon till och ville titta på annat, men några sekunder senare var fokuset tillbaka och hon väntade på att jag skulle be henne om något nytt. Galoppen var roligast tyckte hon och busade en hel del, sötan! Vi avslutade med lite bus och lite inkallningar. Det tog en stund innan hon kom till mig där jag satt på andra änden av ridbanan, men när hon väl slutat titta på annat kom hon travandes emot mig. ♥

Hon verkade nöjd när hon fick gå in sen i alla fall. Imorgon har det kanske kommit en del snö eftersom det skulle snöa i natt. Då kanske jag börjar vänja Lillen vid pulkor! Anna fick ju en tolksele åt honom i julklapp av mig så jag sa att jag kunde börja göra det ”tråkiga” medan hon var borta. Har dock inte kunnat börja eftersom det inte funnits någon snö att dra runt en pulka i. Men finns det snö imorgon så kanske jag leder runt honom en stund på banan med en pulka i andra handen. 😉

livis-kopialivis-kopialivis-kopia
Foto: Tilda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>