Hej vinter

Nu är vintern här på riktigt och det har kommit massor av snö!

Mamma stannade kvar i stallet och hjälpte mig, så när vi var klara fick hästarna bara komma in direkt. Det verkade dem väldigt nöjda med. Stackars Livis var riktigt frusen trots att hon hade sitt lite tjockare regntäcke, så nu får hon ta sitt tjocka vintertäcke i stället. Och när det blir ännu kallare hoppas jag att jag hunnit införskaffa ett vintertäcke till fast med hals, vilket jag är på jakt efter just nu.

Imorgon hade jag i alla fall tänkt skritta en stund på banan. Bara med fleectäcke och i repgrimma en liten stund om hon nu inte får världens snöstyltor. Hovslagaren kommer ut på måndag så då får hon nya skor och äntligen snösulor!

Gråter lite över vädret.. Jag gillar verkligen vintern och snön, men problemet är att jag avskyr att frysa! Känns aldrig som att man lyckas ta på sig tillräckligt med kläder heller.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-04-kl-01-02-43

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>