Nytt täcke och riktig vinter

Idag har det varit så kallt! Nästan -20 grader! 

Efter att jag gått upp runt 12 och duschat, ätit frukost och gjort mig i ordning drog jag iväg med min mormor och morfar mot Örebro. Igår fick jag nämligen ett meddelande på facebook av en tjej som hade ett (häst)täcke som passade precis in på min beskrivning. Helt i nyskick, men trots det för halva priset av vad det kostade från början. För att det skulle slippa skickas åkte vi därför och hämtade upp det. Det var lätt att hitta dit och allt gick smidigt.

Åkte iväg till stallet runt klockan 6 tillsammans med pappa. Medan jag började mocka var han ute och lagade staketet på ridbanan lite tillfälligt. Livis hoppade ju nämligen in rakt i staketet för att hon tyckte något var jätteläskigt när vi gick ut från banan igår..

När jag var klar tog jag in hästarna och ställde Livis på gången. Sedan var det dags att prova täcket tänkte jag innan jag såg hennes enorma snöstyltor. Tog evigheter att få bort klumparna, men tillslut så. Tror både hon och jag längtar tills på måndag när hon får snösulor.

Täcket satt i alla fall superbra! Inte för stort och inte för litet, helt perfekt verkligen. Hon verkade inte överdrivet arg på det heller, haha! Täcken är väl inte hennes favoritgrej riktigt, men hon skulle nog inte vilja vara utan så frusen som hon blir. ♥

14 15

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>