Köpstopp

Känns som jag köpt alldeles för mycket nu på kort tid! Mitt bankkonto har inte återhämtat sig efter alla julklappar..

Men ett riktigt vintertäcke åt min frusna diva var ju ett lite tråkigt måste, så då kände jag för att köpa något roligt också. Så nu väntar jag på ett brunt sidepull jag hittade i på fb.(Själva nosdelen med ringar) Oops.. Men Livans bruna träns ville ha något matchande liksom heheh.. Funderar på om jag ska sätta hennes korta hack på det istället dock och göra om det svarta till ett sidepull igen. Får se vad som passar bäst helt enkelt. 😉

Idag har Livis fått vila och istället fick Lillen komma ut en sväng på banan för lite träning med pulkan. Han tyckte inte att den var det minsta läskig förutom när jag drog den under magen och den kom emot bakbenen. Men även det var inte så farligt efter en stund. Varierade mellan att leda honom och dra pulkan efter oss och att gå bakom honom. Han var riktigt pigg och ville helst trava hela tiden. Så härlig! 🙂

Imorgon är det stallmöte vid 1 så då blir det en tidig dag i stallet. Om det är fint väder kanske kameran följer med. Har inga riktiga vinterbilder på Livis än!

Bara för att det var länge sen han dök upp här ♥

love-8

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>