Lördag

Alltså det kändes som att den här dagen skulle bli otroligt seg och jag kände mig inte alls bra fram tills för ungefär 2 timmar sedan

Jag bestämde mig för att göra en liten to-do list, mest med smågrejer för att inte tappa motivationen. Har redan klarat av två saker och en av dem var att göra psykologi testet vi fått. Fick nästan alla rätt, en enda fel så det var lite irriterande. Men jag är nöjd!

Snart ska jag iväg till stallet. De senaste dagarna har Livis bara fått busa lite på ridbanan, men börjar märka att hon är trött på att göra det hela tiden. Hon blir så ganska snabbt, hon vill inte göra samma sak varje dag, åtminstone inte när det handlar om oss två. Att hon får frukost och går ut samma tid varje dag trivs hon med, men när jag kommer till stallet vill hon hitta på nya grejer. Så idag vet jag inte vad vi ska göra. Är sugen på att gå en liten sväng på grusvägarna, men det är ju så mörkt + världens isgata så vi får se. Ska borsta på henne i alla fall.

Imorgon ska jag ta mitt första morgonpass i stallet. Förstå att jag är inne på mitt fjärde år i stallet och än har jag inte tagit ett enda morgonpass. Inte många som har sådan lyx skulle jag tro. Dock har jag inte haft egen häst där förrän jag tog hem Simlir, min foderhäst vintern 2014. Men ändå, rätt sjukt. Imorgon ska jag dit med Stevies ägare och se hur det går till, eller åtminstone hur hon brukar göra. Sen ska jag ta ett par helger för att hjälpa till mer än jag redan gör. Det känns faktiskt bra, trots att jag måste kliva upp halv 7. 🙂

Jag och Kiwi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>