Dagen i bilder

Jag sov verkligen uselt i natt! Är till och med osäker på om jag somnade överhuvudtaget. Men är hyfsat pigg ändå och huvudvärken har inte dykt upp än, så jag klagar inte! Har hunnit med en hel del idag eftersom jag gick upp så tidigt. Slänger in lite bilder från dagen med korta beskrivningar under.

1 2 3

Klev upp halv 7 och en timme senare blev jag hämtad av Birgitta och Melinda för att åka till stallet. Nu vet jag hur allt går till på morgonen! Livis verkade glad över att jag kom, sötan!

4 5 6 7 8 9

Efter att Gangsters fodervärdar ridit tillsammans med deras kompis på Gangster, Lillen och Livis så myste jag lite med hästarna i hagen innan jag blev hämtad.

10 11 12 13

Vädret var soligt och jättefint! Lite kallt kanske, men Livan stod i alla fall och njöt av solen.

14

Åkte sedan iväg mot Norrköping med familjen samtidigt som jag åt lunch i bilen. Ser inte gott ut alls men veg-färs + tacochips = 

15

Första stoppet blev Hööks tillsammans med mamma. Där använde jag 1 av 2 presentkort jag har där. Köpte bl.a. nya ridskor då mina börjar ge upp. Den ena har ett stor hål i hälen. Köpte samma modell som på bilden fast i x antal storlekar större. Men ser ni vad liten och söt hahaha!

16 17

Nästa stopp blev Ingelsta där jag köpte kläder åt mig själv med ett presentkort på H&M och utan presentkort (</3) på Cubus. Åt självklart bästa pannkakorna där också!

18

Sista stoppet blev Elgiganten där jag mest satt på en pall och väntade på att min pappa och mina bröder skulle bli klara.

19

När jag kom hem putsade jag dem nya ridskorna, så nu är de rena och fina! Åtminstone ett tag till, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>