Olivias utrustning

Tror aldrig jag gjort ett sådant här inlägg förut. Har nog bara visat upp ett träns ordentligt eller så, men nu tänkte jag visa allt jag har åt henne. Allt från träns och sadel till schabrak och grimmor!

Brunt träns + sidepull + bruna läder/gummi tyglar
Detta var Olivias första träns som hon fick hos mig! Det hade tidigare en brun pullarnosgrimma, men när jag började rida bettlöst fick jag ingen användning för den. Men nu har jag äntligen ett brunt matchande sidepull så nu är hennes bruna träns komplett! 
56  78

Svart träns + hackamore med korta skänklar + svarta vävribbtyglar
Hennes svarta träns fick jag av en som stod i stallet för ca. 2,5 år sedan och har använt det till bl.a. Gangster. Nu är det Olivias träns som har ett hackamore med korta skänklar och ett grönt pannband!
13249

Repgrimma/sidepull + reptyglar
Detta är repgrimman/sidepullet som jag vann, vilket jag skrivit flera gånger. Älskar det! Reptyglarna är underbara! Är fortfarande på jakt efter ett matchande schabrak dock..
1011

Halsring
Min kära halsring som då och då får komma fram. Är bara ett helt vanligt grått rep jag knutit några knutar på och sedan knutit ihop.
17

Lösa träns-delar
Har ett rosa indianhackamore och ett turkost sidepull från playlovelearn som Olivia fick ta över efter att Tildas medryttarhäst Faula flyttat. Sidepullet brukar jag använda när jag longerar eller tömkör, perfekt till det!
22

Svart/brun sadel + säkerhetsstigbyglar + gamla och nya sadelgjorden
Hennes sadel fick vi med från ridskolan och jag vet inte så mycket om den. Den är i alla fall svart/brun (någon blandning och lite av båda) och i hittade jag märkningen nedan. Just nu har jag fluff ovanpå för att slippa frysa när man rider ut. Sadelgjorden som kom med är en vanlig i tyg som nu börjat gå sönder. Den nya till höger fick följa med hem i söndags!
131628 1415

Schabrak
Mina älskade schabrak! Finns inte så mycket att säga mer än att det orangea är ett dressyrschabrak som jag råkade köpa när jag egentligen tänkt köpa ett sådant fast allround. Oh well liksom! Och det längst ner fick också följa med hem i söndags. Äntligen har jag ett schabrak som verkligen är Livans färg! Hon hade ett liknande på ridskolan som jag verkligen tyckte om, fast utan blinget!
21191820
23 24 25

Grimmor
Just nu är det dessa två som används. Hon har ett gäng halvt trasiga grimmor och ett par repgrimmor också.

2930  31

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>