Tuesday

Idag fick jag lite längre sovmorgon än vad jag brukar ha på tisdagar. Klev upp strax efter halv 10 och klockan tio i 11 mötte jag Angelica, Louise och Zohall utanför Sultans, konditoriet i stan.

Vi gjorde ett litet studiebesök där och intervjuade chefen för att kunna sammanställa det hela och göra en presentation i vår kurs ledarskap och organisation. Allt gick över förväntan trots att jag kände mig nervös och helst ville ligga kvar i sängen där hemma. Chefen och de andra var jättetrevliga, vi fick bra svar på alla våra frågor och vi blev till och med bjudna på fika.

Nu sitter jag på psykologilektionen men eftersom jag är klar med allt försöker jag göra lite filosofi istället. Är dock helt ofokuserad och börjar bara tänka på annat så fort jag skrivit ett ord i dokumentet. Men men, blir väl klar någon gång.

Idag är planen att plugga så mycket kriminologi som möjligt innan provet imorgon. Livis får antagligen släppas på banan en stund så hon får röra lite på sig. På torsdag och fredag är jag ledig så då ska det planeras in en uteritt! Kommer troligtvis ta någon mer morgon i stallet också så då kanske jag rider på banan en stund också. Vi får se helt enkelt! Fungerar aldrig med något schema för Livans del, vi gör det vi känner för stunden helt enkelt.

Världens finaste vän 

Mimmi 6

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>