Is överallt

Plusgraderna har ställt till det för vår lilla ridbana. Lagret av snö som var perfekt att rida på har nu förvandlats till is. 

Visst, Livan kan gå där utan att halka eller så, men det är alldeles för hårt och ojämnt för att göra något annat än att skritta. Men skritta gjorde vi i alla fall. Hon skötte sig fint och var inte tittig heller. Hon ville gärna flyta in från spåret, antagligen för att det var som isigast där men hon flyttade tillbaka när jag bad om det.

Skrittade bara en stund i båda varven innan vi gick in. Förhoppningsvis hinner isen smälta eller så kanske det kan komma lite snö och lägga sig igen. Det sistnämnda känns dock inte så troligt med tanke på att det kommer vara plusgrader i två veckor framöver..

16129437_1169796919805897_726106594_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>