Tidig morgon i stallet

Idag var det dags för ett morgonpass i stallet igen, denna gång med Anna!

Alltså jag önskar verkligen att jag var en morgonmänniska. Tänk vad skönt att gå och lägga sig och kunna somna typ 10-11 på kvällen och sedan kliva upp halv 7 och vara pigg. Drömmen ju!

Jag älskar i alla fall att vara i stallet tidigt, trots att det är en ren plåga att lämna sängen på morgonen. Man kommer dit strax efter halv 8 och sen när man kommer hem vid typ 10 har man ju hela dagen kvar.

Livis fick i alla fall skrittas av småtjejerna som kom ut idag. De skrittade henne en stund var på banan och hon skötte sig så fint, trots att hon var ensam. Eller ensam var hon inte egentligen eftersom alla andra hästar var ute i hagarna precis bredvid. Hon slappnade av ordentligt mot slutet, frustade och var supernöjd. Hon såg så glad ut hela tiden och var så snäll när tjejerna tog in henne i stallet och pysslade om henne efteråt. Divan älskar verkligen uppmärksamhet!

Ända sen jag kom hem har jag inte gjort ett dugg typ. Har ätit lunch och kollat youtube. Så himla skönt egentligen! I kväll tänkte jag försöka lägga mig gaaanska tidigt ändå. Senast 1 i alla fall.. Tar lunchen i stallet imorgon runt 12 och sen ska jag rida ut med Gangsters fodervärdar, så då vill jag inte vara trött! Grusvägarna ser bättre ut än vad ridbanan gör i alla fall, så det ska nog gå bra. Kan tänka mig att Livis kommer vara ganska pigg!

Alltså kolla hur fint!

02 03 04 0506

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>