Måndag

Hallå!

Är faktiskt inte särskilt trött trots alldeles för lite sömn. Men måndagar är sega ändå, vem gillar måndagar liksom?

För att göra dagen lite bättre köpte jag ett pannband åt Livis. Ett superfint rött som kommer bli så snyggt ihop med hennes röda schabrak. Men nu är det på riktigt köpstopp, får hem hö i helgen eller nästa helg så nu får jag skärpa mig!

Igår mådde jag inte särskilt bra så bestämde mig för att ta en hästfri dag. Anna var snäll och tog Livis så det var inga problem. Det kan nog vara bra för både Livis och mig att vi är ifrån varandra ibland.

Istället var jag nere lite extra länge hos långöronen och fixade hos dem. Bästa terapin typ. Städade alla burar, klippte klor, hämtade in nya grenar och bara myste. De är så himla bra mina fina små vänner.

Nu sitter jag på psykologin och min grupp väntar på att få prata om våra ”psykologitillämpningar” med läraren. Vi har typ inte hittat något överhuvudtaget så vi får väl se hur det går med det, haha! Sen är det två lektioner kvar innan jag får dra hem.

Den här veckan får nog bli en ”ta-tag-i-saker-vecka”. Har så mycket småsaker jag bara skjuter fram!

  • Gå ner till banken och ordna så att jag verkligen kommer in på mitt bankkonto
  • Gå ner till affären och fixa med lappen jag fick om att mitt senaste studiebidrag kommit in, fast inte på själva kontot (fattar inget men får tvinga mamma att följa med hahah..)
  • Komma på ev. frågeställningar till gymnasiearbetet som ska skickas till handledaren

Let’s do this!

Aquaaa 1 Aquaaa 2 Aquaaa 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>