1 Februari

För det första, Harry blir 23 idag!!! ♡♡♡

För det andra, jag har hunnit med massor idag och klockan är bara halv 12!

  • Gå ner till banken och ordna så att jag verkligen kommer in på mitt bankkonto
  • Gå ner till affären och fixa med lappen jag fick om att mitt senaste studiebidrag kommit in, fast inte på själva kontot (fattar inget men får tvinga mamma att följa med hahah..)
  • Komma på ev. frågeställningar till gymnasiearbetet som ska skickas till handledaren

Kolla, två saker är redan borta och det är bara onsdag! I morse var jag ute i stallet med mamma och släppte ut hästarna och fixade åt Livis. Hon hade nog sovit skönt för hon hade spån till och med i ansiktet, haha!

Efter stallet åkte vi hem och bytte om för att sedan dra iväg och handla. Vi köpte spån också vilket inte ens fanns med på min att-göra-i-veckan lista så det var ju bara ett +. När vi ändå var och handlade passade jag på att lämna mina lappar och hämta ut mina två studiebidrag. Kände mig rik efteråt haha! Sedan var banken nästa stopp och nu kommer jag in på mitt konto utan problem och om en vecka eller så får jag mitt kära mastercard. Internet-shopping here I come typ!

Nu ska jag fixa lunch och sedan har jag inga mer planer för dagen. I kväll ska jag i och för sig ut och springa (who am I) med Tilda. Det är något dumt vi bestämt oss för att göra en gång i veckan från och med första februari.. Får väl se hur det går, konditionen är inte på topp om man säger så!

Söthästarna i morse Gangstivia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>