Det blev glass istället

Det blev inte något springande igår av flera anledningar. Men kvällen blev rätt bra ändå

Eftersom Harry fyllde 23 tyckte jag det var en bra idé att köpa chokladmuffins åt mig och mina bröder som vi fikade med ensamma hemma. Köpte en ben&jerrys också som jag åt lite av framför det okända lite senare. Bra kväll helt enkelt!

Nu i kväll ska jag strax iväg till stallet. Ska bara fixa åt Livis och ta in allihop. När jag kommer hem blir det att städa nere hos busfröna, redigera om lite bilder jag inte blev nöjd med och sen kolla youtube innan jag går och lägger mig.

Imorgon har jag bara en lektion, foto. Vi skulle haft redovisning idag men två i gruppen (vi är bara 4) ville flytta det till imorgon. Det kanske var lika bra för jag vill gärna göra om ett par bilder som jag slarv-redigerade igår kväll.

Gammal bild på en rosa Gangster och en rosa Joss. Stör mig fortfarande på det gröna pannbandet, haha!

Foto: Tilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>