Äntligen fredag

Är verkligen så skönt med fredag!

Har sovit dåligt hela veckan och vaknat flera gånger under natten och slängt mig upp för att stirra på mobilen och sedan inse att jag inte ska upp förrän om flera timmar. Sjukt irriterande!

I och för sig får jag inte någon sovmorgon imorgon heller, men det är okej. Jag ska ju inte till skolan i alla fall! Jag har utsläpp i stallet och sedan vid halv 10 ungefär ska jag rida ut med tjejerna igen. Förhoppningsvis hittar vi någon bra väg utan is så vi kan rida på som vanligt i alla gångarter.

För övrigt så klippte jag Livans man idag! Lite läskigt när jag aldrig klippt en man förut, men det gick finfint. Den var otroligt sliten och tunn eftersom jag bara låtit den växa i snart 2 år, så nu har jag bara toppat den lite. Det blev ingen jätteskillnad men den kändes ändå liiite tjockare. Nu hoppas jag den fortsätter växa och hålla sig fin. Får se hur den ser ut imorgon eftersom det kan trilla ner lite strån så att den ser ojämn ut. Men då får jag klippa bort dem då.

Nu ska jag gå och lägga i sängen, kolla instagram och snapchat och sedan försöka sova. Måste ju upp halv 7 imorgon så det är bäst att jag får så mycket sömn som möjligt!

Världens finaste häst. Allt känns så bra med henne nu, trots att vi knappt gör något. Hon verkar ha landat lite och är inte alls lika stressad längre, varken ute eller inne i stallet. Idag stod hon och halvsov på gången medan jag tömde ur hela boxen och la in nytt spån. 

FinLivan

4 thoughts on “Äntligen fredag

  1. Vad söt! 🙂

  2. Vilken fin häst! Så vacker färg.

    • Hon är superfin, älskar hennes färg jag med! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>