Trött x1000

Herregud, jag är sååå trött! Somnade på sängen och sov någon timme för en stund sen, men då blev jag bara ännu tröttare. 

Men i alla fall, innan tröttheten attackerade så var dagen toppen. Efter utsläppet fixade jag allt åt Livis och sen väntade jag på tjejerna. När allt var fixat åt Gangster så tog vi in våra galningar.

Först var planen att gå över röda bron och sen ta en runda i skogen åt det hållet, men isen stoppade oss. Över röda bron kom vi, sen halkade Gangster runt. Vi lyckades komma över isen och fortsatte, men sedan blev det alldeles för mycket is innan vi ens kommit över vägen så det var inte värt att försöka. Vi vände och gick tillbaka för att sedan rida ungefär samma väg som sist. Vi genade över åkern och istället för att svänga in på vår vanliga runda svängde vi in på en skogsstig som tillhör någon led.

Det var mycket stenar, rötter och backar så det fick bli endast skritt. Men hästarna verkade så nöjda ändå. Lite klättring och lyfta-på-benen-träning är ju alltid bra! Det var en jättemysig väg, trots att vi ibland fick lämna stigen för att komma förbi träd, spångar och stenar. Vid ett ställe lämnade vi stigen och svängde in på en annan plats och då insåg vi att vi kommit ut på vår vanliga ridväg!? Alltså vi blev jätte-förvirrade och bara stod stilla och försökte förstå vart vi var innan vi kom på det, hahah..

Istället för att fortsätta på vår vanliga ridväg vände vi tillbaka och tog samma väg genom skogen tillbaka. Livis var väldigt taggad på att gå hem och hade inte alls tid att stå och vänta på dem andra som hela tiden hamnade långt bakom för att hon hade så bråttom. Hon gick genom träd och granar och klev rakt över spången istället. Mycket roligare än att stå stilla som en normal häst liksom. Hon lugnade sig till sist och vi kom hem vid liv även denna gång. Våra uteritter är alltid lika spännande, haha!

Och där bestämde vi precis att vi kör en uteritt imorgon igen, tjoho! Som tur är vid 1, så jag får äntligen min sovmorgon! Sen ska jag orka med att springa med Tilda också. Men det löser sig.

diva 1 diva 2 diva 3

Söt diva innan, taggad diva under, trött diva efter 

 

2 thoughts on “Trött x1000

  1. Åh älskar pannbandet!! Så snyggt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>