Godis och tålamod

Anledningen till att Livis var som hon var i söndags är antagligen på grund av att hon har börjat brunsta + fälla.. Härligt med ston såhär i slutet på vintern/början på våren! 

Men istället för att bråka på stallgången eller något så har vi tricktränat både igår och idag. Har beslutat mig för att försöka lära henne buga. Försökte med det för jättelängesen men hade nog inte tålamod och intresse för att fortsätta just då. Men nu så är vi igång igen! Hon verkar tycka om att träna huvudet också och inte bara kroppen.

Just nu har vi bara kommit så långt att hon typ förstår att benet ska upp och neråt, huvudet ska neråt och sedan att hon ska tänka lite som att hon ska backa. Det känns ju redan som att vi kommit en bra bit! Igår blev hon lite frustrerad för hon är sådan att hon gör rätt väldigt fort, men sedan plötsligt tappar fokus och blir arg på sig själv nästan och börjar vifta med framhoven och försöka med massa annat. Men så fort hon var med ordentligt så var det ju inte så svårt. Hon gör det lätta lite väl svårt ibland, haha! Idag gick det i alla fall super!

Gammal bild på en granätande Livis 13275286_961443293974595_1652554266_o

 

 

2 thoughts on “Godis och tålamod

  1. Vad kul att träna lite annat ibland. 🙂 Jag hoppas kunna ta upp frihetsdressyren i vår när snön är borta. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>