Skriver här istället för på uppgiften

Det känns som att det enda jag går in här och skriver är att jag är trött. Idag är i alla fall inget undantag för usch vad sliten jag känner mig..

Igår var jag bara snabbt i stallet och fixade åt både Livis och Lillen eftersom Anna är iväg och jag är hästvakt. Sedan drog jag iväg med min familj till först Norrköping och sedan Linköping. Vi var en sväng på IKEA men köpte inget större då vi inte tog med släpkärran. Jag fick med mig en söt liten mintgrön ljuslykta åtminstone. Vi kom hem strax efter 8 och jag gick inte och la mig förrän vid 2.

Idag gick jag upp vid 11 och en timme senare cyklade jag iväg till stallet. Pappa var iväg med bilen tillbaka till Linköping för att hämta hem det vi tänkt köpa så jag fick helt enkelt ta cykeln idag. Det var isigt på vissa ställen så då fick jag hoppa av men jag kunde ändå cykla den större delen av vägen.

I stallet drog jag iväg med Gangsters tjejer för en uteritt. Vi skrittade bara lite lugnt på vår väg i skogen och hästarna var pigga och glada. När vi kom ut ur skogen så red vi tillbaka hemåt över ängen som vanligt men vi tänkte stanna där och galoppera lite upp för en backe. Men platsen vi tänkte galoppera på var tydligen jätteläskig och vi hann inte göra något annat än att bara stå helt stilla alla 3 och prata innan hästarna for iväg.

Snabbt gick det och jag var helt hundra på att jag skulle flyga av men på något konstigt vis satt jag kvar och när jag fått tag på en tygel i båda händerna svängde jag lite i taget för att få henne att stanna. Jag hade säkert kunnat dra till på en gång men då hade vi troligen gått omkull. Både jag och hon som red Lillen klarade oss fint men hon som red Gangster fick tyvärr flyga då även Gangster flög.. Gangster var lös men knäppisen busade bara runt lite till innan han kom tillbaka till oss. Han fattade nog inte att de andra sprang för att de var rädda och inte för att busa, haha! Vi fortsatte gå hemåt med hästarna som snabbt lugnat ner sig, men Gangster ville tydligen busa mer och slet sig ännu en gång. Han drog ut på åkern, bockade som en galning och kom sedan tillbaka till oss och stannade. Knäppa lilla häst!

Efter det så var allt lugnt och vi klarade oss allihopa resten av vägen hem. Varför ska det alltid bli kaos på våra uteritter?

Nu är jag i alla fall hur trött och sliten som helst. Har lyssnat dåligt på kroppen och skulle behöva en paus från typ allt. Ska fråga Anna om hon kan ta Livis under en vecka framöver tror jag. Jag har ju ändå tagit hand om Lillen varje sommarlov, höstlov, jullov, sportlov och påsklov sen hon fick honom, minus något hon varit hemma och plus alla gånger hon varit hos tandläkaren. Så det borde ju gå. Jag har själv inte varit ifrån Olivia så länge. Jag var ifrån henne under 5 dagar när jag var sjuk förra året men det är allt. Det kommer nog kännas väldigt konstigt men jag tror vi båda skulle må bra av en liten paus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>