Hejdå sportlovet

Ett sportlov går verkligen alldeles för snabbt!

Det känns inte som att jag gjort något annat än mockat och fyllt höpåsar under lovet nästan. Idag var jag iväg med min familj och bowlade i alla fall men annars har jag typ bara varit hemma eller i stallet. Har inte ens varit ute och sprungit med Tilda heller så den grejen höll ju i typ två veckor för mig. Känner mig så dålig.

Som om inte det var tillräckligt har jag hamnat efter massor med plugget. Har inte ens läst ut boken som vi ska ha skrivit en bokanalys till om en vecka och gymnasiearbetet hade antagligen varit rätt dammigt om det inte hade legat i datorn om man säger så.

Det är tur jag har mina djur när motivationen och orken till allt annat dör. Igår löslongerade jag Livis på banan och det gick så himla bra! Hon var fantastisk och så himla positiv och fokuserad. Hon brukar alltid stanna i hörnen och titta på annat men den här gången var hon helt med och svävade verkligen fram när jag bad om trav. Hon lyssnade helt och hållet på min röst och blev riktigt glad när jag bad om galopp. Bästa häst ♥

2 thoughts on “Hejdå sportlovet

  1. Det är ju alltid kul att vara ledig det minns jag som en fristad loven då man fick göra lite som man ville . Mina syskonbarn har sportlov v9 dom skall i väg och åka skidor i kungsberget torsdag tom lördag med sina morföräldrar. Mormodern underhåller den yngsta och morfadern dom äldre barnen i backarna runt hotellet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>