En bra Livis-dag

Det är så himla skönt att allt utanför skolan flyter på och går bra just nu. Det känns som att stressen och pressen i skolvärlden inte blir lika påträngande då.

Något jag inte skrivit här är att en liten grabb vid namn Björklövets A Golden Crown flyttat hit! Min älskade lilla Murphy som just nu sitter i höpåsen och äter hö ur den istället för att äta det han har i sin bur.

I stallet så fick Livan komma ut på banan en stund. Ibland vill hon bara springa av sig lite, ibland bara stå och titta i något hörn och ibland är hon på humör för löslongering. Idag blev det det sistnämnda och hon var så jäkla fin!

Hon skrittade igång lite på spåret och när hon sedan travat lite kom hon in superfint på volten. Hon lyssnade jättefint och var riktigt pigg och alert. När jag bad om galopp lyssnade hon direkt och höll galoppen så fint på volten hela tiden! Hon bröt bara av 1-2 gånger när hon tappade fokus, men det är helt okej. Jag kan inte begära att hon ska ha 100% fokus på mig hela tiden och med dem få gånger hon tappade fokus var det inga problem. Hon gjorde superfina fattningar i båda varven och höll sig på volten runt mig utan problem, likaså i traven efteråt. Hon brukar ha svårt att stanna på volten i vänstervarvet, men idag var det inga problem.

Hon fick sedan skritta av på hela banan och hon var väldigt lugn och nöjd när hon fick komma in sen.

Gammal bild

13078283_945707638881494_658825324_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>