En mycket bättre ridtur

Att jag äntligen får en sovmorgon bryr sig inte min kropp om utan mitt ”inbyggda alarm” väckte mig halv 9 och sedan kunde jag inte somna om. Halvsov fram till 10 i alla fall innan jag gav upp och gick upp.

Har blivit så himla förkyld också så jag kände mig hur seg som helst. Men jag ville absolut inte ställa in uteritten så jag gav mig iväg till stallet strax innan 1 ändå. En nöjd lerinpackad diva mötte mig i hagen och det tog sitt lilla tag att få henne hyfsat ren. Så skönt ändå att de kan börja gå utan täcke nu!

Vi drog iväg på samma runda som igår men denna gång var Livan på riktigt bra humör och lyssnade fint på mig där uppe. Det gick fint även i traven och i galoppen kunde hon galoppera i lagom takt bakom resten av gänget utan att bli frustrerad eller säga emot. Efter att vi galopperat lite tog vi vägen genom skogen tillbaka och Livan gick avslappnat på lång tygel resten av biten hem utan problem.

Behöver jag ens säga att livet med ett sto är som en bergodalbana?

Nöjd diva som fick mysa med Shajim efter ridturen

divanoshajim

One thought on “En mycket bättre ridtur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>