Welcome to the final show I hope you’re wearing your best clothes

Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om Harrys låt som släpptes igår men jag behöver nog inte säga mer än att jag nog aldrig varit så kär i en låt förut ♥

Hej!

Igår var det dags för tjejkväll hemma hos Louise med nästan hela gänget. Det var ett tag sen och självklart var det lika kul som alltid. Vi gick upp vid halv 12 i morse och runt 1 var jag hemma igen. Murphy fick komma ut på sin första selpromenad då han blev 3 månader idag. Vid halv 7 var jag i stallet en snabbis och bara fixade allt då Livan redan blivit riden av Gangsters tjejer.

De hade hoppat lite vilket inte Livis gjort på evigheter och på filmklippen jag fick så såg hon ut att ha jätteroligt! Blev otroligt sugen på att hoppa själv så det ska jag försöka göra nästa veckan någon dag.

Just nu sitter jag och lyssnar på sign of the times (för typ 1923:e gången) och försöker få klart en filosofi-uppgift som ska in imorgon. Jag har insett att jag hatar filosofi. Det är så himla jobbigt bara, hatar att tänka på deep-shit-saker som jag inte ens undrar över. Okej nu borde jag fortsätta skriva, kommer aldrig bli klar annars.

2017-04-08

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>