Den där stressade tiden innan påsklovet

Den tiden pågår just nu!

Jag har en hel hög med uppgifter (inte bokstavligen utan mer i huvudet, eller på datorn haha) som ska bli klart under nästa vecka. En inlämning har jag redan nu om någon timme, (den där jäkla filosofin..) så den måste bli klar!

Livis fick ju som sagt hoppa med tjejerna igår och de ville låna henne idag med så det fick de självklart göra. Är så tacksam för det! Det är verkligen guldvärd att de ser till att hon får komma ut och röra på sig medan jag själv drunknar i skolarbete. Jag cyklade ut en sväng ikväll i alla fall och fixade åt henne. Passade på att borsta av henne medan hon stod i hagen och kärade ner sig i Gangster. Hennes vårkänslor och brunst är i full gång kan man säga.

Tror inte jag skrivit det här men jag har i alla fall fått sommarjobb nu! Jag kommer hålla till på karsudden i 6 veckor i sommar och Livan ska iväg på bete. Det kommer bli så bra, det är jag säker på.

Nej, nu måste filosofin bli klar och skickas in!!

h04

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>